Algemene Stichting Welzijn Appingedam
   Home      Contact en Organisatie
 Contact & Organisatie

De ASWA heeft een eigen gebouw. Het ASWA-gebouw heeft een accommodatie biedende functie voor het personeel, voor de activiteiten van de ASWA zelf en voor allerlei verenigingen, groepen en instanties.  Tevens heeft het een reprocentrum. De ASWA is bij de uitvoering van al haar werkzaamheden afhankelijk van de vele vrijwilligers en stagiaires. 
ANBI

De Algemene Stichting Welzijn Appingedam (ASWA) is erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) en is volledig vrijgesteld van schenkbelasting en erfbelasting. Lees meer.

 
Bestuur

Het bestuur van de ASWA bestaat op dit moment uit 5 personen. Lees meer. 
Contactgegevens

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur op T: 0596 - 623315 en via info@a-s-w-a.net. Lees meer.
 
Doel en Kerntaken

De Algemene Stichting Welzijn Appingedam is 1 januari 1990 ontstaan door een fusie tussen het Dienstencentrum Ouderen en Stichting Welzijn Appingedam. De stichting is een onderneming die streeft naar maatschappelijk rendement. Lees meer. 
KopieerCentrum

De ASWA is een samenwerking met ’s Heerenloo aangegaan. Een unieke samenwerking die past binnen de doelstelling waar de ASWA als welzijnsorganisatie voor staat. Lees meer.

 
Samenwerkingspartners

De samenwerkingspartners zijn. Lees meer.

  
Stages

De ASWA biedt enthousiaste stagiaires een leervolle stageplaats aan. Ben je gemotiveerd, actief en sociaal betrokken en heb je affiniteit om te werken binnen het welzijnswerk, dan zoeken we jou! Lees meer.

 
Vacature(s)
 
Op dit moment zijn er diverse vacature(s). Lees meer. 
Vrijwilligers

Wie overweegt om vrijwilligerswerk te gaan doen wil daar graag vooraf meer over weten. Wat is er voor mij te doen? Op al deze vragen krijgt u antwoord van onze beroepskracht(en). Lees meer.

 

 
Werkgebieden
 
De ASWA verleent haar diensten in 5 gemeenten. Lees meer.


 
Vrienden van het Ouderenwerk
 
De stichting "Vrienden van het Ouderenwerk" is een zelfstandige stichting die in de volksmond beter bekent is als "de mannen van het oud papier". Lees meer.
 
 
 
Zalen Verhuur

De ASWA beschikt over een eigen accommodatie voor eigen activiteiten en projecten. Verder biedt het onderdak aan een aantal organisaties. Lees meer.


 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
© Copyright 2017 Algemene Stichting Welzijn Appingedam