Algemene Stichting Welzijn Appingedam
   Home      Ontmoeten en Ontwikkelen
 Ontmoeten en Ontwikkelen

Sociale contacten en meedoen in de samenleving zijn belangrijke voorwaarden voor het welzijn van mensen. De ASWA biedt daartoe volop de gelegenheid. Door allerlei activiteiten die in clubverband worden uitgevoerd, door cursussen en voorlichting en door het aanbieden van vrijwilligerswerk.

De ASWA biedt de gelegenheid, de mensen zelf zorgen voor de invulling en uitvoering. 


 
 
 
Bewegen

Bewegen is een van vele factoren die succesvol ouder worden mogelijk maken. Bewegen is een manier om andere mensen te ontmoeten, het maakt fitter en gezonder en voorkomt een hoop chronische aandoeningen. De ASWA heeft een breed pakket bewegingsactiviteiten. Lees meer.
 
Cursussen

“Een mens is nooit te oud om te leren”. Onder dit motto organiseert de ASWA met grote regelmaat computercursussen, taalcursussen, creatieve en preventieve cursussen. De inhoud van de cursussen zijn afgestemd op de doelgroep en daardoor goed te volgen voor een ieder. Lees meer.


 
De Inzet

Steeds meer mensen doen mee aan De Inzet, voortgekomen uit het Project Maatschappelijk Actief van ISD Noordoost op Werkplein Eemsdelta in Delfzijl. Inzetters zijn mensen met een uitkering die wonen in een van de DAL Gemeenten. Lees meer.
 
Ontspannen

Naarmate de leeftijd vordert, wordt de sociale wereld kleiner. Bestaande contacten onderhouden en nieuwe contacten leggen kan via de vele activiteiten bij de ASWA. Door het beoefenen van een gezamenlijke hobby of spelactiviteiten en de daarbij behorende   gezelligheid, bent u er echt even uit. Lees meer.


 
Voorlichting

De ASWA geeft op verschillende manieren voorlichting op velerlei terreinen. Onder voorlichting verstaan we naast informatie verstrekken ook adviseren en indien nodig doorverwijzen. Lees meer.


 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
© Copyright 2017 Algemene Stichting Welzijn Appingedam