Algemene Stichting Welzijn Appingedam
   Home      Wonen en Welzijn      Uiterlijke verzorging 50+

Uiterlijke verzorging 50+


 
De ASWA heeft eigen salon persoonlijke verzorging voor ouderen waarin afwisselend een schoonheidsspecialiste en pedicure werken. Een betaalbare service voor ouderen, dichtbij en vertrouwd. 

 De schoonheidsspecialiste 

Een gezichtsmaskertje, een kleine schoudermassage en een beetje make-up aanbrengen. Veel mensen vinden het heerlijk om even in de watten gelegd te worden. Er wordt voldoende tijd voor hen genomen in een aangename ruimte. Vele senioren hebben pas op hoge leeftijd ontdekt wat een schoonheidsspecialiste is en doet en men komt graag terug. 

 De pedicure

De pedicure heeft zitting op maandag en dinsdag en heeft het erg druk met klanten van 60 jaar en ouder. Naast de uitstekende verzorging van de voeten, is de ASWA pedicure ook het luisterende oor voor veel ouderen. Regelmatig brengt de pedicure een klant in contact met een ouderenwerker en wordt iemand begeleid naar een van de vele activiteiten.

Al deze werkzaamheden gebeuren door ervaren specialisten. ASWA streeft er naar om deze werkzaamheden te laten doen samen met jongeren in opleiding. Het contact tussen jong en oud is ook belangrijk bij dit project.

Hoewel afspraken voor voetverzorging rechtstreeks via de pedicure lopen, kunt u voor informatie en afspraken bij de schoonheidsspecialiste terecht bij het Ouderen Service Punt op werkdagen van 9.00 - 12.00 en van 13.00 - 16.00 uur, te bereiken tel: 0596 - 626792 of per e-mail: osp@a-s-w-a.net
 
Algemene Stichting Welzijn Appingedam
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 - 626792
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
© Copyright 2017 Algemene Stichting Welzijn Appingedam