Algemene Stichting Welzijn Appingedam
   Home      Contact en Organisatie      Vrienden van het Ouderenwerk

Vrienden van het Ouderenwerk


 
De stichting "Vrienden van het Ouderenwerk" is een zelfstandige stichting die in de volksmond beter bekent is als "de mannen van het oud papier".

Met als vertrekpunt de ASWA, haalt deze stichting iedere ochtend van de werkweek oud papier op bij zowel particulieren, scholen en bedrijven in de Gemeente Appingedam. Het geld wat deze stichting hiermee binnenhaalt is volgens hun statuten bestemd voor niet-subsidiabele zaken binnen het ouderenwerk van de ASWA. Dit in de brede zin van het woord.
 
De mannen in deze stichting zijn allen vrijwilligers die, enkel op afspraak, met hun eigen bus met aanhanger het oud papier verzamelen en brengen naar hun container.
 
Tijdens hun werkzaamheden komen ze in het ASWA - gebouw 's morgens een kop koffie halen en een drankje drinken als de klus geklaard is. Men ervaart het als gezellig, dankbaar en zeer nuttig werk. Gezien het grote aanbod zijn extra handen altijd welkom!  Het ouderenwerk van de ASWA is ontzettend blij met deze stichting en draagt deze vrijwilligers dan ook "op handen".
 
Mocht u oud papier hebben en dit willen schenken aan deze stichting, dan kunt u bellen met de ASWA receptie, T: 0596 - 623315. Ouderenwerker Jan Snoek kan u informeren over dit vrijwilligerswerk en is via hetzelfde telefoonnummer bereikbaar.
 
Locatie- en bezoekadres
 
Algemene Stichting Welzijn Appingedam
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 - 62 33 15
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
© Copyright 2017 Algemene Stichting Welzijn Appingedam